fbpx
Bulldozer

Perunding Zakat

Peranan Perunding Zakat

  • Perunding zakat PPZ-MAIWP berperanan sebagai pegawai yang mengendalikan sesi konsultasi kepada bakal pembayar dan pembayar zakat bagi menjawab semua pertanyaan, pengiraan dan pembayaran zakat.
  • Perunding zakat menawarkan khidmat temujanji secara bersemuka sama ada di pejabat, rumah atau dimana-mana sahaja di sekitar Lembah Klang.
  • Perunding zakat juga menawarkan khidmat temujanji secara atas talian kepada bakal pembayar atau pembayar zakat.
  • Perunding zakat bersedia memberi taklimat zakat dan juga penerangan berkenaan skim potongan gaji zakat (PZB) serta hubungannya dengan potongan cukai bulanan (PCB) kepada kakitangan dan majikan dalam melaksanakan potongan zakat bulanan melalui gaji.

Senarai Perunding Zakat

Berikut merupakan senarai perunding-perunding zakat PPZ-MAIWP. Tuan/puan boleh hubungi terus perunding zakat yang tersenarai di bawah:

Assalamualaikum, saya Ahmad Solihin Zakariah merupakan Perunding Zakat Anda bagi Parlimen Cheras, Bandar Tun Razak dan sekitarnya. Klik pautan ini untuk sebarang pertanyaan dan temujanji:

Assalamualaikum, saya Nur Zulaikha Zulkifli merupakan Perunding Zakat Anda bagi Parlimen Segambut, Setiawangsa, Titiwangsa dan sekitarnya. Klik pautan ini untuk sebarang pertanyaan dan temujanji:

Assalamualaikum, saya Mohamad Fikri Ismail merupakan Perunding Zakat Anda bagi Parlimen Bukit Bintang, Lembah Pantai, Seputeh dan sekitarnya. Klik pautan ini untuk sebarang pertanyaan dan temujanji:

Assalamualaikum, saya Muhd Iqbal Lubis Zulkhairi merupakan Perunding Zakat Anda bagi Parlimen Kepong, Batu, Wangsa Maju dan sekitarnya.Klik pautan ini untuk sebarang pertanyaan dan temujanji:

Assalamualaikum, saya Muhammad Fatkhi Mohd Toha merupakan Perunding Zakat Anda bagi Parlimen Putrajaya dan sekitarnya. Klik pautan ini untuk sebarang pertanyaan dan temujanji:

Hubungi Kami

Pilihan di tangan anda untuk memilih temujanji secara bersemuka, secara atas talian atau sesi taklimat zakat kepada kakitangan & majikan.

Tuan/puan boleh memilih perunding-perunding zakat yang tersenarai di atas atau tuan/puan boleh mengisi borang di bawah untuk kami hubungi:

Hakcipta © Pusat Pungutan Zakat-MAIWP (Diuruskan oleh Hartasuci Sdn Bhd, syarikat milik penuh MAIWP). All right reserved.